ONZE DIENSTEN, WAT DOEN WE
EN WAAR ZIJN WE GOED IN

BLANKENSTIJN BOSCH VAN ECK

VERSCHILLENDE KWALITEITEN, VERSCHILLENDE DIENSTEN

KRACHTEN BUNDELEN EN EFFECTIEF WERKEN

 ARCHITECTUUR     

Iedere opdracht is een unieke verzameling van vele factoren; de omgeving, afmetingen en vorm van de kavel, het uitzicht, aard van het gebruik en karakter van de gebruikers, de relatie van binnen en buiten met oog voor menselijke details.

.

Of het nu gaat om een aanbouw, verbouwing, nieuw interieur of een geheel nieuw bouwwerk, wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen in vervulling te laten gaan. Een groot of klein bouwwerk, ons architectenbureau geeft iedere opdracht de aandacht die het verdient.

 BOUWKUNDIG ADVIES    

Ook voor bouwkundig advies bent u bij ons aan het juiste adres. Van EPC berekeningen tot het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht om te kijken of uw ventilatiesysteem nog naar behoren functioneert. Daarnaast kunnen wij u van vakkundig advies voorzien bij het maken van keuzes op het gebied van ventilatie, geluid en isolatie.

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN?

NEEM EVEN CONTACT OP 

 KWALITEITEN BENUTTEN     

Iedereen binnen ons bedrijf heeft zijn eigen kwaliteiten. Door deze afzonderlijke kwaliteiten te benutten en te combineren als geheel ontstaat er een compleet team die de gehele markt kan bedienen.

 ERVARING LATEN SPREKEN    

Aan ervaring geen tekort. Meer dan 30 jaar zijn wij bezig met alle facetten van de architectuur. Door de jaren heen hebben wij in de ontwikkeling van ons bureau de reeds eeuwenoude beproefde bouwkundige kennis van onder andere Vitruvius gecombineerd met onze eigen visie, studies, opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen. Hierdoor zijn we er van overtuigd dat we in de huidige maatschappij van anno 2015, met de daarbij behorende specifieke leef- en werkwijze “ons mannetje” staan op het gebied van alle facetten die te maken hebben met de gebouwde omgeving. Dit is uiteindelijk ook wat u als klant van ons verwacht.

LAAT ONS WERK MAAR SPREKEN