INZICHT KRIJGEN IN DE HUIDIGE STAAT
 VAN UW TOEKOMSTIGE WONING

BLANKENSTIJN BOSCH VAN ECK

Onderhoud van gebouwen kan hoge kosten met zich meebrengen. Bij de aankoop van een woning of bedrijfspand is het van belang om voorafgaande aan de koop een duidelijk beeld te hebben van de te verwachtte kosten op korte en op langere termijn. De bouwkundigen van BBVE Architecten & Bouwadviseurs geven u een duidelijk inzicht in de technische en bouwkundige staat van een gebouw. Kom eens langs in Rotterdam of Kortgene .om te kijken naar uw mogelijkheden

BOUWKUNDIGE KEURING 

Tijdens het bezoek door de bouwkundig inspecteur wordt de bouwkundige staat van het gebouw nauwkeurig beoordeeld. Het bijbehorende rapport geeft inzage in de verschillende bouwdelen en de kwaliteit en de kosten op korte en op langere termijn. Het rapport wordt uitgevoerd conform de normen van NEN-2767 en wordt geaccepteerd door alle geldverstrekkers en door de Nationale Hypotheek Garantie.

MEELOOPKEURING 

Bij de meeloopkeuring wordt het gebouw samen met de bouwkundige geïnspecteerd. Ter plaatse wordt u geïnformeerd over de bouwkundige staat en de onderhoudskosten. Er wordt geen rapportage opgesteld.

OPLEVERINGSKEURING

Bij de oplevering van nieuwbouw of renovatie wordt het gebouw door de bouwer aan u opgeleverd. Tijdens de keuring wordt direct inzicht gegeven in de bouwkundige gebreken. Door uw eigen bouwkundige mee te nemen naar de oplevering, heeft u een sterkere positie tegenover de bouwer.

VRAGEN OVER EEN BOUWKUNDIGE KEURING?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP 

OVERIGE KEURINGEN EN RAPPORTAGES 

Bij BBVE Architecten & Bouwadviseurs bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld EPC berekeningen en kunnen wij u van vakkundig advies voorzien bij het maken van keuzes op het gebied van ventilatie, geluid en isolatie.

Voor meer informatie over prijzen en uitvoer van de keuringen en de rapportages kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

LAAT ONS WERK MAAR SPREKEN