WAAR DE MOOISTE IDEEEN ZICH
VORMEN TOT EEN CONCEPT

BLANKENSTIJN BOSCH VAN ECK

TYPISCH BLANKENSTIJN BOSCH VAN ECK

OVER VISIE & MEER

VISIE     

Ons doel is een plek te ontwerpen waar mensen zich thuis voelen. Dit met licht en ruimte in het juiste perspectief. Licht is immers van groot belang om een ruimte prettig te beleven. Het is altijd weer een uitdaging om uw ideeën en onze kennis samen te brengen om zo tot een optimaal resultaat te komen.

WERKWIJZE     

Of het nu gaat om ontwerp, begeleiding of bouwkundig advies, bij ons staat de klant centraal. In een oriënterend gesprek worden de wensen, mogelijkheden en diensten besproken. Ontwerp, bouwkundige uitwerkingen, bouwfysische berekeningen en 3D visualisaties worden intern uitgevoerd om de lijnen zo kort mogelijk te houden.

ONTWERP    

Het begint met een idee, een schets en nog meer ideeën wat uiteindelijk gerealiseerd moet worden tot bouwwerk. Al onze ontwerpen, waaronder exterieur, interieur en tuinen, worden aan u gepresenteerd door middel van 3D visualisaties, waardoor u een realistisch beeld krijgt van het uiteindelijk door u gewenste eindproduct.

ONZE KANTOREN, DE PLEK

WAAR ALLES ERUIT KOMT

ARCHITECTUUR     

Iedere opdracht is een unieke verzameling van vele factoren; de omgeving, afmetingen en vorm van de kavel, het uitzicht, aard van het gebruik en karakter van de gebruikers, de relatie van binnen en buiten met oog voor menselijke details. Of het nu gaat om een aanbouw, verbouwing, nieuw interieur of een geheel nieuw bouwwerk, wij zullen alles in het werk stellen om uw wensen in vervulling te laten gaan. Een groot of klein bouwwerk, ons architectenbureau geeft iedere opdracht de aandacht die het verdient.

KWALITEITEN BENUTTEN

Iedereen binnen ons bedrijf heeft zijn eigen kwaliteiten. Door deze afzonderlijke kwaliteiten te benutten en te combineren als geheel ontstaat er een compleet team die de gehele markt kan bedienen.

ERVARING LATEN SPREKEN 

Aan ervaring geen tekort. Meer dan 30 jaar zijn wij bezig met alle facetten van de architectuur. Door de jaren heen hebben wij in de ontwikkeling van ons bureau de reeds eeuwenoude beproefde bouwkundige kennis van onder andere Vitruvius gecombineerd met onze eigen visie, studies, opgedane kennis, vaardigheden en ervaringen. Hierdoor zijn we er van overtuigd dat we in de huidige maatschappij van anno 2018, met de daarbij behorende specifieke leef- en werkwijze “ons mannetje” staan op het gebied van alle facetten die te maken hebben met de gebouwde omgeving. Dit is uiteindelijk ook wat u als klant van ons verwacht.

VRAGEN OVER ONZE DIENSTEN?

NEEM EVEN CONTACT OP 

DE EXPERTS VAN BLANKENSTIJN BOSCH VAN ECK

 

ALBERT
ALBERT
Architect
HANS
HANS
Adviseur Bouwfysica
ARNOUT
ARNOUT
Ontwerper
TANJA
TANJA
Administratie

BEKIJK ONS WERK